Здраве и красота

Отстранете целулита и стриите само с един продукт

Как да поправим несъвършенствата по кожата ни

24.04.2018г. / 09 56ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Естетичен проблем номер едно, който притеснява почти всяка жена е целулитът. Враг на красивия силует и убиец на самочувствието ни, целулитът ни потиска и търсим всякакви начини, за да се избавим от него.

В резултат на множеството драстични диети, които често започваме, за да се спасим от портокаловата кожа, се появява друг естетичен проблем, а именно стриите. Тези упорити несъвършенства по кожата не само ни дразнят с присъствието си, но и ни лишават от самочувствие, така необходимо за всяка жена.

Но ако има възможност само с една лесна стъпка да отстраним целулита и стриите, не бихме ли били най-щастливите на света? 

Лаборатория Elancyl, експерт в грижа за отслабване от 1971 г., създава уникална и основна стъпка в подпомагане на отслабването:

Slim Design, Масло за подпомагане на отслабването

Първото 2в1 комплексно олио за отслабване, което:

  • има отслабващ ефект след 7 дни (клинично проучване под дерматологичен контрол с 48 жени на възраст между 18 и 30 г.)
  • заличава видими несъвършенства: ефект портокалова кожа; стрии; отпускане на кожата.

Комплексното олио се отличава със своята революционна би-фазна формула. Две фази означава два пъти повече възможности за най-добрите активни съставки, действащи върху кожата, ето защо Лаборатория Elancyl създават своя пръв патент би-фазна формула за отслабване с кофеин.

1. Водната фаза (Кофеин + Бръшлян)

Необходим за интегриране на Кофеин – звездна съставка в грижата за отслабване – която се разтваря само във воден разтвор. Кофеинът спомага за елиминиране на мазнините, отговорни за неравностите по кожата. Втората историческа активна съставка в тази прозрачна зелена фаза е бръшлянът. Комбиниран с масаж, той спомага почистващия процес и подпомага стегнатостта и еластичността на кожата.

2. Маслената фаза (Масло от камелина)

Омекотява кожата и детоксикира клетките с масаж, тази фаза е с масло от камелина, активна съставка срещу стрии. Спомага за еластичността и нежността на кожата и предотвратява появата на стрии.

Slim Design Масло за подпомагане на отслабването позволява да се облечете веднага, без да оставя мазни следи по кожата.

За по-добър ефект при нанасяне съчетавайте с нежен масаж. Следвайте професионалните съвети на физиотерапевт, за да съживите ежедневието си и да намалите видимите несъвършенства по кожата.

• След като се изкъпете и подсушите, напръскайте в дланта си Slim Design и го нанесете директно върху засегнатите зони. Няколко впръсквания са достатъчни.

• Движете ръцете си по двете страни на бедрата, ритмично, с бързи натискания, с двете ръце едновременно. (Илюстрации 1 и 2).

• Натискайте и завъртайте вертикално и/или напречно по продължение на масажираните зони – бедрата, ханша и коремната област. (Илюстрации 3, 4 и 5.)

Коментирай